”Fixa Assistans grundades 2001 och har sedan dess stadigt vuxit. Idag är vi ca 120 st medarbetare.”

Fixa assistans

Fakta om Fixa Assistans

Här finner du en sammanställning av uppgifter kring Fixa Assistans AB.

Företagsfakta

Bolag: Fixa Assistans AB

Organisationsnummer: 556606-6212

Ägare: Yvonne Forssell

Registreringsår: 2001

Antal anställda: ca 120 st

Informationen uppdaterad 2022-04-01


Söker du fördjupad information om bolaget?

För mer information om bolaget hänvisar vi till allabolag.se. Du kan också kontakta oss så hjälper vi dig vidare på bästa sätt.

Länkar

Här bjuder vi på några länkar till platser med mycket användbar information. Kontakta oss gärna om du inte hittar vad du söker, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare.

Hjälpmedelscenter i Karlskrona

Hjälpmedelscenter finns på Rosenholm i Karlskrona och här servas landstinget och länets alla kommuner med hjälpmedel. Hjälpmedelscenter tillhandahåller hjälpmedel för rörelsehinder, medicintekniska behandlingshjälpmedel, kognitionshjälpmedel samt kommunikationshjälpmedel.

Jotac

Jotac erbjuder brandskyddsutbildningar och även olika utbildningar inom hjärt- och lungräddning. Fixa Assistans har ett nära samarbete med Jotac och upphandlar bland annat våra utbildningar härifrån.

Inspektionen för vård och omsorg

IVO:s främsta uppgift är att svara för tillsyn och tillståndsprövning inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och verksamhet enligt lagen för stöd och service till vissa funktionshindrade.

Socialstyrelsen

Socialstyrelsen är en statlig myndighet under Socialdepartementet med en bred verksamhet som rör socialtjänst och hälso- och sjukvård. Större delen av vår verksamhet är riktad till personal, ansvariga och beslutsfattare inom dessa områden.

Riksförbundet för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar – RBU

Rätten att maxa livet. Alla barn har rätt till en bra barndom. Alla barn har rätt att mötas med kärlek och respekt. Och alla barn har rätt att få möjlighet till att utvecklas. Det kan tyckas vara en självklarhet, men för barn med funktionsnedsättning är det inte alltid det.

Medlem i Fremia

Fixa Assistans AB är medlemmar i Fremia arbetsgivarförening och därigenom avtal med kommunal. Det betyder att vi har avtalsenliga löner och kollektivavtal för alla våra anställda.
Läs mer om Fremia här