”Vi finns till för din skull. Vid akuta ärenden efter kontorstid når du oss på våra mobilnummer, som finns här nedan.”

Kontakta Fixa Assistans

Kontakta oss

Oavsett vad du har för frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss. Vi läser och svarar på meddelanden under kontorstid. Vänligen använd ej detta formulär för akuta ärenden.

Kontoret

Öppettider
Kontoret är bemannat
Måndag–fredag 08.00–16.00

Vid akuta ärenden
Vid akuta ärenden efter kontorstid når du oss på våra mobilnummer, som finns här nedan.

Kontaktuppgifter
Telefon till kontoret: 0454-397 25
E-post: info@fixaassistans.se

Postadress
Fixa Assistans AB
Kungsgatan 32
374 35 Karlshamn
Org.nr: 556606-6212

Fixa Assistans AB - Årets Företagare i Karlshamn 2021

Kontaktpersoner

Yvonne Forssell

Yvonne startade Fixa Assistans 2001 eftersom hennes son har haft personlig assistans sedan han var 2 år och efter en tid med olika assistansbolag kändes det som ett naturligt och självklart steg att starta ett eget assistansbolag. Förutom familj, hund, golf och företaget som upptar mycket tid arbetar Yvonne ideellt inom funktionshinderrörelsen både i Karlshamns kommun och i Blekinge.

Jeanette Nielsen

Jeanette Nielsen
Löneadministratör
0735-46 13 14
jeanette@fixaassistans.se

Jeanette är utbildad undersköterska, har arbetat som undersköterska och personlig assistent i 4 år och har egen erfarenhet av personlig assistans inom familjen. Hon älskar siffror och sadlade därför om och har arbetat på Fixas Assistans kontor med administration sen 2012. Ett av Jeanettes största intressen är matlagning och bakning och hon har dessutom en kockutbildning i botten.

Haide Wennerlund

Haide Wennerlund
Samordnare
0761-65 35 77
haide@fixaassistans.se

Haide har tidigare arbetat som verksamhetschef inom assistans sedan 2009. Hon har egen erfarenhet av personlig assistans i hemmet via sin dotter och har arbetat som samordnare på Fixas kontor sen 2017. Haide älskar hockey, och är engagerad inom detta. Hon jobbar även mycket ideellt tillsammans med Yvonne inom funktionshinderrörelsen.

Jan Wennerlund

Jan Wennerlund
Administratör
0708-77 37 34
jan@fixaassistans.se

Janne har tidigare arbetat med administration inom assistans sen 1999, har egen erfarenhet av personlig assistans i hemmet via sin dotter. Han har jobbat som administratör på Fixas kontor sen 2017. Janne älskar allt inom idrott och jobbat ideellt som idrottsledare hela sitt liv.