Just nu söker Fixa Assistans tre personliga assistenter till en 20-årig tjej i Karlskrona/Karlshamn.

Tim och Ida
Hem/Jobba hos oss/Fixa Assistans söker personliga assistenter till en 20-årig tjej i Karlskrona/Karlshamn

Vi söker tre personliga assistenter!

Vi söker nu tre personliga assistenter till en 20-årig tjej i Karlskrona/Karlshamn.

Ansök nu
Läs mer om jobbet

Personlig assistent till en 20-årig tjej i Karlskrona/Karlshamn

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 3

Kvalifikationer

Språk
Krav – Svenska

Om jobbet

Fixa Assistans har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Med kompetens och erfarenhet förenklar vi vardagen för både barn och vuxna. Med själ och hjärta ger vi glädje och gemenskap. Vi är ett familjärt assistansbolag med huvudkontoret i Karlshamn och är verksamma i södra Sverige. Ett koncentrerat upptagningsområde gör att vi enkelt kan skapa möten, träffpunkter och trevliga aktivitetsdagar för brukare, anhöriga och assistenter.

Omtanke om varje människa är viktigt för oss. Därför matchar vi alltid brukare och assistenter efter önskvärd utbildning samt personkemi, i de kombinationer som ger mest trivsel och som känns bäst för varje brukare.

Vi söker en personlig assistent till en 20-årig tjej i Karlskrona med början i juni och över hela sommaren. Då tjejen slutar skolan nu till sommaren kan det vara aktuellt med förlängning av tjänsten i höst. Man jobbar dag, kväll och natt, blandat enligt schema. Du arbetar i flickans hem hos familjen som är både i Karlskrona och i Karlshamn.

Främst söker vi dig som kanske har en pågående undersköterskeutbildning eller annan utbildning inom social omsorg och/eller barn- och fritid. Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda utbildning eller erfarenhet. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet innebär hjälp med förflyttningar.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste du ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat.

Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2023-05-31. Ange B200 i din ansökan.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om anställningen

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Karlskronas kommun i Blekinge län.

Arbetsgivaren
Fixa Assistans AB

Kontakt

Yvonne Forssell
0454 – 397 25

Haide Wennerlund
Samordnare
0454 – 397 25

Ansök nu

Choose File

Tillåtna filtyper .xls, .xlsx, .png, .jpg, .jpeg, .pdf, .doc, .docx, .rtf, .txt, .ppt, .pptx, .pages

”På Fixa Assistans är vi ett glatt, trivsamt och familjärt gäng som bryr oss om och hjälper varandra.”