Just nu söker Fixa Assistans en personlig assistent till en kvinna i Landvetter

Tim och Ida

Personlig assistent till en kvinna i Landvetter

Personliga assistenter till en kvinna i Landvetter, 75-90 %

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Deltid

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Meriterande – Personlig assistent – erfarenhet efterfrågas

Utbildning
Meriterande
– Gymnasial utbildning

Språk
Krav – Svenska

Körkort
Krav – B

Om jobbet

Fixa Assistans har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Med kompetens och erfarenhet förenklar vi vardagen för både barn och vuxna. Med själ och hjärta ger vi glädje och gemenskap. Vi är ett familjärt assistansbolag med huvudkontoret i Karlshamn i Blekinge.

Omtanke om varje människa är viktigt för oss. Därför matchar vi alltid brukare och assistenter efter önskvärd utbildning samt personkemi, i de kombinationer som ger mest trivsel och som känns bäst för varje brukare.

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv kvinna som är 49 år. Kvinnan har en genetisk sjukdom med progressivt sjukdomsförlopp vilket innebär svaghet i muskler och spasticitet samt nedsatt mental ork. Som personlig assistent förväntas du fungera som kvinnans förlängda arm och vara behjälplig med allt ifrån personlig hygien till matlagning och hushållsarbete.

Kvinnan bor i egen lägenhet i Landvetter. Kvinnan ägnar sig mycket åt matlagning, träning (yoga, rehabilitering, bada i bassäng), umgås med familj och vänner, ridning, åka på utflykter. Du kör kvinnans bil så körkort är ett måste.

Tjänsten är på 85 % och man arbetar dag/kväll/natt (vissa timmer väntetid på natten) enligt fast grundschema. Man arbetar även helg. Introduktion sker omgående så fort tjänsten är tillsatt.

Främst söker vi dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent men vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda erfarenhet. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet innebär hjälp med förflyttningar. Du måste vara rökfri.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat.

Arbetets karaktär gör att enbart kvinnliga sökande är aktuella. Arbetets karaktär kräver också att du är flytande i att tala och förstå det svenska språket t ex att kunna förstå och läsa olika instruktions- och checklistor.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2024-06-30. Ange B260 i din ansökan.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om anställningen

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Härryda i Västra Götalands län.

Arbetsgivaren
Fixa Assistans AB

Kontakt

Yvonne Forssell
info@fixaassistans.se
0454 – 397 25

Haide Wennerlund
Samordnare
info@fixaassistans.se
0454 – 397 25

Ansök nu

Tillåtna filtyper .xls, .xlsx, .png, .jpg, .jpeg, .pdf, .doc, .docx, .rtf, .txt, .ppt, .pptx, .pages

”På Fixa Assistans är vi ett glatt, trivsamt och familjärt gäng som bryr oss om och hjälper varandra.”