Just nu söker Fixa Assistans en personlig assistent till en brukare i Hallabro

Assisstent med brukare
Hem/Jobba hos oss/Personlig assistent, Hallabro

Personlig assistent till brukare i Hallabro

Just nu söker Fixa Assistans en personlig assistent till en brukare i Hallabro. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är på ca 80 % och man jobbar mestadels dagtid och varannan lördag. En kväll varannan vecka till 20.00.

Välkommen att ansöka!

Ansök nu
Läs mer om jobbet

Personlig assistent, Hallabro

Omfattning: Deltid (80%)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Utbildning
Meriterande. Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg

Språk
Krav. Svenska

Körkort
Krav – B – Egen bil krävs

Om jobbet

Fixa Assistans har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Med kompetens och erfarenhet förenklar vi vardagen för både barn och vuxna. Med själ och hjärta ger vi glädje och gemenskap. Vi är ett familjärt assistansbolag med huvudkontoret i Karlshamn och är verksamma i södra Sverige. Ett koncentrerat upptagningsområde gör att vi enkelt kan skapa möten, träffpunkter och trevliga aktivitetsdagar för brukare, anhöriga och assistenter.

Omtanke om varje människa är viktigt för oss. Därför matchar vi alltid brukare och assistenter efter önskvärd utbildning samt personkemi, i de kombinationer som ger mest trivsel och som känns bäst för varje brukare.

Vi söker nu en personlig assistent åt en rörelsehindrad man som bor i Hallabro, norr om Ronneby. Tjänsten är på ca 80 % och man jobbar mestadels dagtid och varannan lördag. En kväll varannan vecka till 20.00.

Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper. Du får inte vara allergisk mot djur. Då man oftast hjälper till med manuella förflyttningar så får du ej ha några fysiska problem. Då du kör mannens egen bil är körkort ett krav.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Arbetstempot är oftast blandat.

Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra. Arbetets karaktär innebär också att endast kvinnliga sökanden är aktuella. Då du kommer att arbeta med personer i riskgrupp för Covid-19 så förutsätter vi att du är vaccinerad med två doser och har en tredje dos inbokad. Uppvisande av Covidpass kommer att krävas vid nyanställning.

För att få arbeta som personlig assistent måste du ha fyllt 18 år.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2022-09-21. Ange B160 i din ansökan.

Vi genomför alla anställningsintervjuer digitalt.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om anställningen

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Ronneby i Blekinge län.

Arbetsgivaren
Fixa Assistans AB

Kontakt

Yvonne Forssell
0454 – 397 25

Haide Wennerlund
Samordnare
0454 – 397 25

Ansök nu

Choose File

Tillåtna filtyper .xls, .xlsx, .png, .jpg, .jpeg, .pdf, .doc, .docx, .rtf, .txt, .ppt, .pptx, .pages

Ditt ansökan är nu skickad. Vi återkommer till dig!
Ett oväntat fel uppstod i samband med sändningen. Skicka ett e-postmeddelande till info@fixaassistans.se om problemet kvarstår.

”På Fixa Assistans är vi ett glatt, trivsamt och familjärt gäng som bryr oss om och hjälper varandra.”