Äntligen kan vi så sakteligen börja öppna upp för lite träffar i mindre skala och under kontrollerande former. Vi börjar med att bjuda in till Hygienutbildning som är obligatorisk för alla, även anhörigassistenter. Hygienutbildningen riktar sig enbart till er som INTE tidigare gått denna. Har man redan genomgått Fixas hygienutbildning så kan man bortse från denna kallelse.

Med tanke på att vi fortfarande har en smittspridning av Covid i samhället så väljer vi denna gång att hålla utbildningen i en större lokal så att vi alla kan hålla lite avstånd och distans. Utbildningen kommer därför att hållas på hotell Best Western och vi kommer att erbjuda tre olika tider under samma dag, tisdagen den 26 oktober.

Anmälan görs till jeanette@fixaassistans.se där ni även anger vilken grupp ni önskar delta på. Grupp 1, 9.00-12.00, grupp 2, 13.00-16.00 och grupp 3, 18.00-21.00.

Vi har även planerat för en arbetsledarträff (torsdag 11/11) och ett glöggmys (torsdag 16/12) senare i höst / vinter.

Arbetsledarträffen kommer även den att hållas på Hotell Best Western och Glöggmyset kommer att vara på kontoret. Dock måste man denna gång boka tid för sitt besök till Glöggmyset så att vi inte blir för många samtidigt här.

Vidare information om dessa event kommer senare i separat utskick.