Just nu söker Fixa Assistans en personlig assistent till en 11-årig kille i Olofström

Tim och Ida

Personlig assistent till en 11-årig kille i Olofström

Personlig assistent till en 11-årig kille i Olofström

Anställningsform: Behovsanställning

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande – Gymnasial utbildning

Språk
Krav – Svenska

Körkort
Krav – B

Om jobbet

Fixa Assistans har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Med kompetens och erfarenhet förenklar vi vardagen för både barn och vuxna. Med själ och hjärta ger vi glädje och gemenskap. Vi är ett familjärt assistansbolag med huvudkontoret i Karlshamn och är verksamma i södra Sverige. Ett koncentrerat upptagningsområde gör att vi enkelt kan skapa möten, träffpunkter och trevliga aktivitetsdagar för brukare, anhöriga och assistenter.

Omtanke om varje människa är viktigt för oss. Därför matchar vi alltid brukare och assistenter efter önskvärd utbildning samt personkemi, i de kombinationer som ger mest trivsel och som känns bäst för varje brukare

Vi söker en personlig assistent till en 11-årig kille som bor i Olofström. Tjänsten är en behovsanställning som troligen kommer att övergår till en fast tjänst på ca 50 %. Detta är ett perfekt arbete för dig som t ex studerar och vill ha extrajobb.

Pojken har autism och utvecklingsstörning. Han bor tillsammans med sin familj. Pojken har ingen verbal kommunikation utan uttrycker sig med att peka. Han behöver bland annat hjälp med personlig hygien, påklädning, hjälp vid måltider samt stöd i att utveckla en aktiv fritid med sånt som han tycker är roligt och meningsfullt.

Du som söker bör ha någon form av vana av att vara med barn och ungdomar. Du ska vara lyhörd och ansvarsfull samt ha ett stort tålamod. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte uttrycks verbalt. Det krävs körkort för att kunna lämna hemmet för aktiviteter och olika utflykter. Du måste vara en person som pojken och hans familj ska kunna känna trygghet hos. Arbetets karaktär kräver att du är flytande i att tala och förstå det svenska språket t ex att kunna förstå och läsa olika instruktions- och checklistor. Vi lägger stor vikt vid personkemin mellan dig och pojken och familjen.

För att få arbeta som personlig assistent måste du ha fyllt 18 år.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2024-02-29. Ange B80 i din ansökan.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om anställningen

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Karlshamn i Blekinge län.

Arbetsgivaren
Fixa Assistans AB

Kontakt

Yvonne Forssell
info@fixaassistans.se
0454 – 397 25

Haide Wennerlund
Samordnare
info@fixaassistans.se
0454 – 397 25

Ansök nu

Tillåtna filtyper .xls, .xlsx, .png, .jpg, .jpeg, .pdf, .doc, .docx, .rtf, .txt, .ppt, .pptx, .pages

”På Fixa Assistans är vi ett glatt, trivsamt och familjärt gäng som bryr oss om och hjälper varandra.”