Just nu söker Fixa Assistans personliga assistenter till en 20-årig tjej i Karlskrona / Karlshamn, helger och skollov.

Tim och Ida
Hem/Jobba hos oss/Personlig assistent till en 20-årig tjej i Karlskrona / Karlshamn, helger och skollov

Vi söker tre personliga assistenter till en 20-årig tjej i Karlskrona / Karlshamn, helger och skollov.

Ansök nu
Läs mer om jobbet

Tre personliga assistenter till en 20-årig tjej i Karlskrona, helger och skollov.

Anställningsform: Behovsanställning
Antal jobb: 3

Kvalifikationer

Utbildning
Gymnasial utbildning.

Språk
Krav. Svenska

Körkort
Krav – B-körkort.

Om jobbet

Fixa Assistans har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Med kompetens och erfarenhet förenklar vi vardagen för både barn och vuxna. Med själ och hjärta ger vi glädje och gemenskap. Vi är ett familjärt assistansbolag med huvudkontoret i Karlshamn och är verksamma i södra Sverige. Ett koncentrerat upptagningsområde gör att vi enkelt kan skapa möten, träffpunkter och trevliga aktivitetsdagar för brukare, anhöriga och assistenter.

Omtanke om varje människa är viktigt för oss. Därför matchar vi alltid brukare och assistenter efter önskvärd utbildning samt personkemi, i de kombinationer som ger mest trivsel och som känns bäst för varje brukare

Vi söker nu en personlig assistent till en 20-årig tjej i Karlskrona/Karlshamn. Då tjejen går på skola på annan ort under veckorna så söker vi en personlig assistent som kan jobba helger och vardagar och vissa skollov t ex sportlov, påsklov och sommarlov etc. Detta kan också övergå till en fast tjänst efter sommaren. Man arbetar dagtid, kvällar och även sovande natt. Vissa pass är det dubbelmanning för aktiviteter. Tjänsten ska tillträdas så snart som möjligt med introduktion. Du arbetar i flickans hem hos familjen som är både i Karlskrona och i Karlshamn. Därför kan du bo antingen i Karlskrona eller i Karlshamn. Önskvärt är att du har körkort. Detta arbetet passar dig perfekt och du t ex studerar och söker extrajobb på dina lov.

Främst söker vi dig som kanske har en pågående undersköterskeutbildning eller annan utbildning inom social omsorg och/eller erfarenhet av arbete med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda utbildning eller erfarenhet. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet innebär hjälp med förflyttningar.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste du ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat.

Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra. Då du kommer att arbeta med en personer i riskgrupp för Covid-19 så förutsätter vi att du är vaccinerad med tre doser. Uppvisande av Covidpass kommer att krävas vid nyanställning.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2023-02-15. Ange B200 i din ansökan.

P g a rådande omständigheter kring Covid-19 så genomför vi just nu alla anställningsintervjuer digitalt.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om anställningen

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Karlskrona i Blekinge län.

Arbetsgivaren
Fixa Assistans AB

Kontakt

Yvonne Forssell
0454 – 397 25

Haide Wennerlund
Samordnare
0454 – 397 25

Ansök nu

Choose File

Tillåtna filtyper .xls, .xlsx, .png, .jpg, .jpeg, .pdf, .doc, .docx, .rtf, .txt, .ppt, .pptx, .pages

”På Fixa Assistans är vi ett glatt, trivsamt och familjärt gäng som bryr oss om och hjälper varandra.”